Overnatting i nærheten av Preikestolen

Det finnes en rekke overnattingssteder i nærheten av Preikestolen. Nedenfor ser du populære overnattingssteder i ulike prisklasser og steder.

Ønsker du overnatting i nærheten av Preikestolen?
Gjør et søk nedenfor:

Preikestolen BaseCamp

Preikestolen BaseCamp ligger rett ved den offisiell parkeringen til Preikestolen og er et svært godt utgangspunkt for fotturer mot fjellplatået.

Les mer om Preikestolen Basecamp.

Verkshotellet, Jørpeland

Verkshotellet ligger i Jørpeland sentrum, og tilbyr kostnadsfri Wi-Fi og rom med lys innredning og eget bad med dusj. Turløypa til Preikestolen ligger 9 km unna.

Les mer om Verkshotellet.

Hotel Victoria i Stavanger

Et unikt hotell med fantastisk atmosfære, sentralt plassert i Stavanger. Under 1 times kjøring til parkeringen til Preikestolen.

Les mer om Hotel Victoria.

Kronen Gaard Hotell, Sandnes

Et unikt hotell utenfor Sandnes. Perfekt utgangspunkt om dere tar den nye Preikestolferjen.

Les mer om Kronen Gaard hotell.

Overnatting i Stavanger

Mange kombinerer turen opp til Preikestolen med en liten storbyferie i Stavanger. Stavanger har mange flotte hoteller hvor du kan overnatte. Fra Stavanger sentrum er det rundt 35 minutter med kjøring til Preikestolen sin parkering.
Se kart ovenfor.

Overnatting i Sandnes

Et annet godt alternativ er Sandnes, en flott by med flere flotte hoteller. Når man overnatter i Sandnes, vil mange velge å kjøre til Lauvik og ta båten over til Oanes. Det tar rundt 25 minutter fra Sandens sentrum til Lauvik. Båten tar 15 minutt og fra Oanes er det rundt 15 min kjøring til Preikestolen sin parkering. Alternativt kan du kjøre via Stavanger og Ryfast. Dette tar ca 45 minutt til Preikestolen sin parkering.
Se kart ovenfor.

Overnatting nærmere Preikestolen

Ønsker du overnatting nærmest mulig Preikestolen, finnes det også her noen alternativer.
Se kart ovenfor.

Camping i nærheten av Preikestolen

For dem som ikke ønsker en hotellovernatting når man skal til Preikestolen, finnes det flere muligheter for dem som liker camping.
Se kart ovenfor.